Prof. Dr. İbrahim Canan Anaokulu
Karakaya Mahallesi Murat Uçacak Caddesi No1 İç Kapı No1 Sarıveliler/KARAMAN

VİZYON

Milli değer ve kimliğini kaybetmeden, evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda, Ülkemizin dünya lideri olmasına en büyük katkıyı sağlayan, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, çağdaş, demokratik, yaratıcı, verimli, yeteneklerine uygun mesleği seçebilen, mutlu ve sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştiren eğitim, öğretim ortamı oluşturmaktır.

MİSYON

Biz Prof. Dr. İbrahim Canan Anaokulu olarak; örgün eğitim sistemi içerisindeki ve dışındaki tüm öğrencilerimize eşit imkanlar sunarak onların; demokratik, hür, sağ duyulu düşünüp karar verebilen, soran ve sorgulayan, kendine güvenen, araştırmacı, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, milli ve manevi değerlerimize saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesini seven bireysel ve toplumsal başarıyı yakalayabilmek için sürekli ve planlı çalışmanın gereğine inanmış bireyler yetiştirmek ve onların hayata hazırlanmalarını sağlayacak çalışmalar yapmak için varız.

Öğretim Şekli :GÜNDÜZ

GÜNDÜZ